Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Υποστηρίξτε μας

eydeepanek

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξετε την εξέλιξη του Ερευνητικού Προγράμματος Αμυκλών. Για οποιονδήποτε λόγο επιλέξετε να εμπλακείτε, προσφέροντας χρόνο, οικονομική ή πρακτική υποστήριξη, θεωρούμε πολύ σημαντική την βοήθεια σας! Δείτε παρακάτω του τρόπους και τα μέσα, που μπορείτε να στηρίξετε την συνέχεια του προγράμματος.

Εμφάνιση / Απόκρυψη όλων
Οι Φίλοι του Αμυκλαίου

Με την υποστήριξη του Σωματείου «Οι Φίλοι του Αμυκλαίου» συμμετέχετε στην ηθική αλλά και υλική ενίσχυση των αρχαιολογικών εργασιών και την ανάδειξη του ιερού. 

Για οικονομική υποστήριξη (δωρεές) ή για να διαβάσετε περισσότερα για την δράση του Σωματείου, βρείτε λεπτομέρειες στη σελίδα Το Σωματείο: https://amyklaion.gr/gr/friends/organization/

Για καταθέσεις δωρεών/χορηγιών με την ένδειξη «Στηρίζω Αμυκλαίο» χρησιμοποιήστε τα εξής στοιχεία τράπεζας:
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΜΥΚΛΑΙΟΥ
ΚΟΥΜΠΑΡΗ 1 ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10674
ALPHA BANK
GR38 0140 1070 1070 0200 2006 018
BIC: CRBAGRAAXXX

Για να λάβετε την απόδειξη δωρεάς παρακαλούμε να αποστείλετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο και διεύθυνση) στο research@amyklaion.gr

Χορηγίες και Χρηματοδοτήσεις

Επιλέγοντας να στηρίξετε οικονομικά το Ερευνητικό Πρόγραμμα Αμυκλών, γίνεστε μέρος του σκοπού μας. Η ανάδειξη του Ιερού, βασίζεται πολύ στην αναγνώριση της σημασίας του από την τοπική και τη παγκόσμια κοινότητα. 

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις επιλογές προσφοράς, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Βλίζο Σταύρο στο vlizosst@ionio.gr.

Εθελοντισμός

Το Πρόγραμμα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εθελοντική συμμετοχή.

-- Αν έχετε ερευνητικό ενδιαφέρον για το μνημείο ή την διαδικασία ανάδειξης αρχαιολογικών χώρων, μπορείτε να συμμετέχετε ως μέλος της ερευνητικής ομάδας.

-- Αν έχετε εμπειρία στην δημιουργία και την υλοποίηση ξεναγήσεων ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μπορείτε να συμμετέχετε υποστηρίζοντας οργανωτικά, τις εκδηλώσεις του προγράμματος, που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του χρόνου.

-- Αν έχετε εμπειρία από ανασκαφικές εργασίες ή θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στην υποστήριξη των εργασιών, μπορείτε να βοηθήσετε κατά την διάρκεια της ανασκαφής, τους καλοκαιρινούς μήνες, στον λόφο του Αμυκλαίου.

Για αίτηση εθελοντικής συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο research@amyklaion.gr.

Εγγραφή Μέλους

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του Σωματείου Φίλοι του Αμυκλαίου, μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα στην αντίστοιχη σελίδα Εγγραφή https://amyklaion.gr/gr/friends/registration/

Πρακτική Άσκηση

Κάθε χρόνο φιλοξενούμε στο πρόγραμμα ερευνητές από πανεπιστημιακά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, με ειδικό ενδιαφέρον στο Ιερό του Απόλλωνα, την Σπάρτη ή την Λακωνία. Επενδύοντας τον χρόνο και την ειδίκευση σας, υποστηρίζοντας τις εργασίες του προγράμματος, μπορείτε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο.  

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για πρακτική άσκηση στο email research@amyklaion.gr

Κοινωνική Δικτύωση

Είμαστε ενεργοί σε Facebook και Instagram, με το όνομα χρήστη @amyklaion. Κάνοντας like και follow ενισχύετε την ψηφιακή ορατότητα του προγράμματος. Εκεί, μοιραζόμαστε φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες σχετικά με το Ιερό, από το αρχείο μας και όσα μοιράζονται μαζί μας οι επισκέπτες. 

Ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram

Εμφάνιση / Απόκρυψη όλων
Supporter Supporter Supporter Supporter Supporter Supporter Supporter Supporter Supporter
© 2019 - AMYKLAION